Houd je immaterieel erfgoed springlevend!

Tips en ideeën voor succesvol samenwerken: met wie en hoe?

Samenwerking Musea Media Jongeren Onderwijs Overheid Gemeente Participatie Financiering Educatie Communicatie Borging

Jij hebt passie voor jouw immaterieel erfgoed. Je wilt jouw ambacht, viering, evenement of optocht graag toekomst geven. Nieuwe beoefenaars aantrekken of meer bezoekers. Samenwerken met andere partijen is daarbij onmisbaar. In deze gids maak je kennis met elf samenwerkingspartners. Een gids boordevol handige tips en inspirerende voorbeelden van succesvolle samenwerking.

Onder 'documenten' kun je de hele gids lezen en of downloaden! Voor de beste leeservaring, lees je dit document in Adobe PDF Reader.

Eronder vind je een printbare versie van het stappenplan over samenwerken, dat je ook in de gids vindt.