Beschrijving

Festunique; dit mag je niet missen! Straattheater, onderscheidende corsowagens, verrassende muziek en een spectaculaire kermis. Dat is het totaalconcept dat Festunique zo uniek maakt. Festunique biedt iedereen gegarandeerd een complete dag uit, vol verrassingen en vertier. Zo kun je meegenieten van de meest bijzondere straattheateracts en swingende live muziek. Bewonder de adembenemende corsowagens, waar honderden bouwers vele duizenden uren vrijwillig aan werkten. Ze zijn maar wat trots om hun ‘dahliakunst op wielen’ tijdens Festunique te mogen laten zien.

Stichting Volksfeest Beltrum - Festunique
Beltrum