Nieuwe subsidieregeling: Erfgoedvrijwilligers

Het Fonds voor Cultuurparticipatie heeft deze week een nieuwe subsidieregeling gelanceerd, voor Erfgoedvrijwilligers.

Erfgoedvrijwilligers

De regeling Erfgoedvrijwilligers biedt versterking aan vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Bijvoorbeeld om hun kennis of vaardigheden te vergroten, zoals vakinhoudelijke of technische kennis, versterking van computervaardigheden, het verbeteren van de marketing- of social mediastrategie, of het werven en vasthouden van vrijwilligers. Lees hier alles over deze nieuwe regeling.

Laagdrempelig

Het is een laagdrempelige regeling, waarvoor geen ingewikkelde stappen nodig zijn. Je hoeft bijvoorbeeld geen projectplan te schrijven en in te dienen.

Geen eigen inleg nodig

Je kunt bedragen tussen de  1.000 en 5.000 euro aanvragen. Waar normaliter een co-financiering van 50% nodig is, wordt bij deze subsidieregeling geen eigen inleg gevraagd. Je mag alle projectkosten uit deze subsidie betalen.

Je kunt aanvragen indienen t/m 18 december 2020. Maar let op: op = op!

Spreekuur

Heb je vragen over deze of andere subsidieregelingen van het Fonds voor Cultuurparticipatie? Kijk op de website van het Fonds of maak een afspraak met een van de adviseurs.

Logo Fonds voor Cultuurparticipatie