Youth Summit in Berlijn

Berlijn

Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed

In het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed en de conferentie van Europa Nostra, hebben drie provincies, twee erfgoedhuizen en het Kenniscentrum de handen ineen geslagen om een 'Youth Summit' te organiseren.

Parallel aan de Europa Nostra meeting in Berlijn - van 18 tot 24 juni - organiseren wij tijdens 3 dagen een programma voor en door jonge erfgoedprofessionals, -studenten en -beoefenaars.

Call for proposals

In Nederland zijn in denktank-bijeenkomsten met jongeren al 6 programmavoorstellen ontwikkeld. De call for proposals die bij dit bericht staat is inmiddels onder Europese relaties uitgezet om voorstellen uit het buitenland te oogsten. Eind april wordt het definitieve programma vastgesteld.

(Zie pagina 3 van de pdf)