Jiska Ruesink

Terrazzowerkster/mede-eigenaresse

Terrazzobedrijf Ruesink

Kriegerdijk 14B
Aalten

Betrokkenheid

Als mede-eigenaresse van Terrazzobedrijf Ruesink ben ik dagelijks betrokken bij alles wat ons bedrijf is.

Samen met mijn man maken wij, in onze werkplaats, terrazzo aanrechtbladen. Alles wat wij maken is maatwerk, geen enkel product is hetzelfde. Kleuren, vormen, maten; het varieert elke dag.

Naast het maken en monteren van terrazzo aanrechtbladen hebben wij ook een webshop. In deze webshop verkopen wij aan terrazzo gerelateerde producten. Zoals o.a. onderhoudsmiddel voor aanrechten en vloeren maar ook producten zodat mensen zelf hun oude terrazzo aanrecht weer op kunnen knappen.

Vee klanten vinden dat een zwart-witte (of ander kleurige) tegelspoelbak bij een terrazzo aanrecht hoort. Deze spoelbakken maken wij ook, alle tegeltjes worden er door ons handmatig ingeplakt. Uiteraard staat het mensen vrij om ook een andere soort spoelbak te kiezen.

Veel informatie over ons, over de dagelijkse gang van zaken en inspiratie is te vinden op onze Instagram pagina: @terrazzoruesink.