IEdag 6 november

Nog niet bekend

Save the date IE dag

Het thema van de dag is ‘Borgen voor Morgen’

Na een bijzondere tijd waarin we allemaal geconfronteerd zijn met beperkingen en aanpassingen van het immaterieel erfgoed gaan we op 6 november met elkaar vooruitkijken. De dag staat voor een deel in het teken van de Kennisagenda 2021-2024 die onze collega’s van Team Kennisontwikkeling volop aan het ontwikkelen zijn. We willen jullie daarbij betrekken door input te vragen op de huidige plannen.

Daarnaast werken we aan een interessant programma van workshops en deelsessies en zal er volop tijd zijn om elkaar formeel en informeel te spreken.

Op dit moment lijkt een fysieke bijeenkomst nog ver weg maar wij hebben goede hoop dat de situatie in november dusdanig is dat we elkaar eindelijk weer in levenden lijve kunnen zien en spreken. Daarvoor zoeken we een locatie centraal in het land die voldoet aan alle op dat moment geldende maatregelen.

Zodra het programma en de locatie helemaal rond zijn zal opgeven ook mogelijk zijn. Deze informatie vindt u dan op deze pagina, en we zullen het per mail doorgeven.