Kort verslag Inspiratiedag Tilburg 28 oktober 2017

Cinecitta in Tilburg zit niet alleen in  een mooi pand, het is ook een prettige locatie voor de Inspiratiedag.

Gedeputeerde H. Swinkels van de provincie Noord-Brabant opent de dag met een bevlogen pleidooi voor levend immaterieel erfgoed.

Anne Arninkhof van het Fonds Cultuurparticipatie geeft toelichting op de regeling 'Jij maakt het mee' en is druk met speeddates in de pauzes tijdens de dag.

Collega Pieter van Rooij kan gelukkig de speeddates met de Koninklijke Nederlandse Munt over het laten maken van immaterieel erfgoed penningen overnemen.

De Harddraverij van Medemblik ondertekent het certificaat dat hoort bij bijschrijving op de Inventaris immaterieel erfgoed.

Concentratie en actieve inbreng tijdens de middagworkshops.

Ook Abrahamdag Oosterhout bezegelt de bijschrijving op de Inventaris met het ondertekenen van het certificaat.