Digitale bijeenkomst - Ruimte voor immaterieel erfgoed

voorkant ruimte voor immaterieel erfgoed

Woensdag 9 december, 10.30-12.00uur

De Omgevingswet, die op 1 januari 2022 in werking treedt, geeft gemeenten mogelijkheden om in hun omgevingsbeleid rekening te houden met immaterieel erfgoed – voor zover dit verbonden is met specifieke locaties. Wil je aan de slag met de omgevingsvisie en het omgevingsplan en zoek je handvatten hoe je immaterieel erfgoed hierin een plek kunt geven?

In dit webinar wordt dieper ingegaan op de kansen die de Omgevingswet biedt voor immaterieel erfgoed. Waarom en hoe kan je immaterieel erfgoed het beste in het omgevingsbeleid integreren?

Doelgroep: Gemeenteambtenaren en immaterieel erfgoedbeoefenaren

Aanmelden is verplicht en kan via deze link. Enkele dagen voorafgaand aan dit webinar ontvang je een link om deel te kunnen nemen via e-mail.

Wil je nu al meer weten over immaterieel erfgoed en de omgevingswet? In de publicatie 'Ruimte voor immaterieel erfgoed' vindt je praktische tips en voorbeelden.