Vacature Administratief Medewerker

16-24u per week, tijdelijk tot 31-12-2020

Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland houdt zich bezig met immaterieel erfgoed dat van generatie op generatie wordt doorgegeven en dé schakel is tussen heden, verleden en toekomst. Het gaat daarbij om cultuur in Nederland, in al zijn diversiteit en veelkleurigheid. Sinds 2017 is Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland onderdeel van het Nederlands Openluchtmuseum. Periodiek evalueren beoefenaars van immaterieel erfgoed hun erfgoedzorg met het Kenniscentrum. Voor de administratie daarvan zijn we op zoek naar een administratief medewerker die ons tijdelijk wil ondersteunen.

Wie zijn wij?

Het Nederlands Openluchtmuseum is een dynamische organisatie die steunt op drie pijlers (organisatie-eenheden): museale kennis, innovatie & ontwikkeling (MKIO), centrale stafdiensten (CS) en de museale operatie (MO). Enkele divisies werken rechtstreeks onder het driekoppige managementteam (MT). Als projectmedewerker werk je voor de afdeling Erfgoedzorg van Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland. Het team van het Kenniscentrum bestaat in totaal uit 12 medewerkers en een projectmedewerker.

vacature plaatje

Wie ben jij?

De ideale kandidaat is vaardig met het werken in Excel en Word en heeft bij voorkeur enige administratieve werkervaring. Ervaring in werken met websites en met Adobe Acrobat Pro is een pré. Je werkt zorgvuldig en accuraat en je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

Wat ga je doen?

Voor de evaluatie van erfgoedzorg dient o.a. het volgende te gebeuren:

• Opmaken, versturen, scannen en archiveren van brieven
  • Documenten uploaden en formulieren klaarzetten in de website
  • Opmaken, versturen, scannen en archiveren van licentieovereenkomsten
  • Logo’s maken van nieuw toegetreden erfgoedin Adobe Acrobat Pro
  • Foto’s verwerken in de website
  • Adreswijzigingen verwerken
  • Dossiermappen opschonen
  • Diverse administratieve werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats in het kantoor van het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een tijdelijke oproepovereenkomst (nul-uren) tot einde van het jaarInschaling is volgens schaal 3 van de museum-cao en bedraagt € 13,04 bruto per uurDe eindejaarsuitkering, vakantierechten en vakantietoeslag worden gelijk met het uurloon uitbetaaldReiskosten gemaakt met openbaar vervoer worden volledig vergoed. Voor reizen met eigen vervoer geldt een vergoeding van € 0,10 per kilometer (max. 50 kilometer enkele reis).

Interesse?

Herken je jezelf in het functieprofiel dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw motivatie en CV vóór 24 augustus a.s. naar ikwilsolliciteren@openluchtmuseum.nl. De start van de werkzaamheden vindt in overleg, maar bij voorkeur zo spoedig mogelijk plaats.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Lisanne Verbeek, Officemanager. Je kunt haar bereiken per mail via l.verbeek@immaterieelerfgoed.nl of per telefoon via +31 (0)26 – 3576113.
Voor vragen over de organisatie kun je contact opnemen met Marco van Baalen, Directeur Kenniscentrum via m.vanbaalen@immaterieelerfgoed.nl. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met de afdeling P&O via telefoonnummer 026-3576274.

Interne kandidaten hebben de voorkeur bij gelijke geschiktheid.