Lex Roeleveld

projectcoordinator

Stichting Heg & Landschap

Abersonlaan 23
Wageningen

Lex Roeleveld

Betrokkenheid

De stichting Heg & Landschap zet zich in voor aanleg en duurzaam beheer van  heggen en bomen. Het heggenvlechten is een paradepaardje van de stichting. Zij doet onderzoek naar de geschiedenis van dit eeuwenoude ambacht en geeft het een hedendaagse invulling in ons landschap. Heg&Landschap organiseert cursussen, masterclasses en kampioenschappen heggenvlechten. In januari 2017 heeft de stichting met Vlaamse collega's de handleiding Heggenvlechten en haagleiden in Nederland en Vlaanderen uitgebracht. In april 2019 volgde Rijk heggenlandschap, handleiding voor toekomstgericht herstel. Voor advies en inheems plantgoed kunt u bij Heg&Landschap terecht. In sommige gevallen kunnen we voor een kleine eigen bijdrage het allerbeste plantgoed voor de aanleg van heggen leveren. Kijk voor meer informatie op onze website.