IE-dag

Nog niet bekend

Op zaterdag 13 april is er weer een IE-dag (Immaterieel Erfgoed-dag).

Inhoud en doel

De dag is bedoeld voor immaterieel erfgoedgemeenschappen (beheerders en beoefenaars) met een vorm van immaterieel erfgoed in het Netwerk of de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland. Een IE-dag start om ca 10.30 uur met bijpraten over de laatste ontwikkelingen en workshops en uitwisselsessies op gebied van borging van immaterieel erfgoed.

Om ca 16.30 uur sluiten we af met een netwerkborrel. Het doel van een IE-dag is netwerken, bijpraten, kennis delen en uitwisselen.

Uitnodiging

Alle gemeenschappen met immaterieel erfgoed in het Netwerk of de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland krijgen een uitnodiging zodra de programma en de locatie bekend zijn. Voor nu : Save the date, meer info volgt!

Tips of vragen?

Heb je tips en/of ideeen voor de inhoud of locatie van een IE-dag of vragen? Laat het ons weten via erfgoedzorg@immaterieelerfgoed.nl.

IE-dag 14 april 2018 Woerden