R. van Delden

Master Of Folk Arts & Crafts

Ilpendam
Noord-Holland

Contactpersoon

Ronald van Delden

Getrouw met Ingrid van Delden-Blaauboer, derde generatie Tingieters uit het geslacht Blaauboer. Samen met haar ouders doen wij er alles aan om het ambacht in ere te houden. Wij doen dit op onze eigen locaties, maar ook wereldwijd door op locatie te demonstreren en/of workshops te geven. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Betrokkenheid

In 2014 wonnen wij de eerste prijs in de categorie oude ambachten tijdens de Internationakle Expositie voor Ambachten en Volkscultuur in China, georganiseerd door het I.O.V. als onderdeel van Unesco.

Mijn vrouw en ik ontvingen daar ook de Meestertitel.

Wij hebben een werkplaats in Zaandam alwaar we alle producten met oude (de oudste vorm komt uit het begin van de 13e eeuw) en modernere gietvormen maken. Alles met de hand !!

Tevens doen wij er alles aan om kennis over te dragen middels workshops en cursussen. Dit kan in Zaandam op persoonsniveau en in Ilpendam voor grote groepen. In Ilpendam hebben wij tevens de mogelijkheid om er een arrangement van te maken met bijv. lunch en/of diner.

Op de Zaanse Schans hebben wij een winkel alwaar wij demonstreren. Deze locatie is vrijwel het gehele jaar 7 dagen per week open. Wilt u ons bezoeken en zeker weten dat wij er zijn, bel dan even.