Aflegvereniging Doe Oprecht

Aflegvereniging

Rotterdam
Zuid Holland

Contactpersoon

G. Reijme

Gezegend zij die op de Heer vertrouwen. Aflegvereniging Doe Oprecht draagt zorg bij het sterven en begeleiden van uw dierbare.

Betrokkenheid

Aflegvereniging Doe Oprecht heeft ervaring en kennis met het verzorgen van multiculturele uitvaarten. Wij dragen zorg bij het sterven en begeleiden van uw dierbare. Met zorg en respect wordt de overledene volgens de traditionele Surinaamse bewassing verzorgd tot het kleden en kisten op vakkundige wijze. Samen met u bespreken wij uw wensen. Deze zullen wij met alle respect uitvoeren, zodat u op een waardig manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. De leden van Aflegvereniging Doe Oprecht werken door het hele land. Wij verrichten de laatste zorg in alle uitvaartcentra. Maar ook voor een thuisopbaring kunt u ons benaderen. Wij zijn ook inzetbaar voor het begeleiden van de Singi Neti en Aiti Dei. Ook met rouwverwerking staan wij voor u klaar.