Vacature Officemanager

vacature plaatje

Jij houdt de boel draaiende. Als Officemanager bij Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland, onderdeel van het Nederlands Openluchtmuseum, ben jij de verbindende schakel tussen alle medewerkers. Je faciliteert en ondersteunt bij evenementen én dagelijkse zaken. En dat doe je 24 uur per week, voor alle collega’s!

De vacature van Officemanager bij Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland / Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem daagt je uit om:
Het werk van je collega’s makkelijker te maken. Dankzij jou zijn bijvoorbeeld kantoorartikelen altijd op voorraad, is de telefoon bemenst en worden binnenkomende e-mails snel beantwoord. Bovendien ben jij dé vraagbaak voor je collega’s, want jij weet precies wie wat heeft afgesproken en waarom. Daarnaast ondersteun je de directeur en het hoofd, en daarmee soms de afdeling. Ook het organiseren van evenementen van het Kenniscentrum staat op jouw to-dolijst. Verder:

• ben je het eerste aanspreekpunt voor externen en zet je belangrijke zaken door naar collega’s.
  • zorg je voor kantoorondersteuning. Daarbij ben je ook ‘helpdesk’ bij software zoals Adobe Acrobat, SharePoint, Microsoft Teams en Microsoft Office 365.
  • organiseer je trainingen, expertmeetings en conferenties op locatie en online.
  • ondersteun je het management Kenniscentrum met het uitwerken van brieven en andere uitvoerende taken.

Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland / Nederlands Openluchtmuseum: jouw nieuwe werkgever?
Het Nederlands Openluchtmuseum wil een plek zijn voor iedereen. Een plek waar mensen elkaar leren kennen, zich herkennen en zich thuis kunnen voelen. In het museum ga je op reis door de tijd. Je ontdekt hoe mensen samenleven met elkaar en hun omgeving; toen, nu en in de toekomst. Het museum deelt de geschiedenis van het dagelijks leven vanuit het perspectief van gewone mensen. Het Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland (KIEN) is sinds 2017 een onderdeel van het Nederlands Openluchtmuseum.

Dit Kenniscentrum bestaat momenteel uit 10 medewerkers. Zij zijn stuk voor stuk gedreven en enthousiast. Verder krijg je alle ruimte om te doen wat jou het beste lijkt. En dat doe je ook nog eens in een prachtige omgeving!

Deze vacature van Officemanager bij Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland / Nederlands Openluchtmuseum biedt (o.a.):

• een jaarcontract op basis van 24 uur per week.
  • een brutomaandsalaris tussen € 2547 en € 3189 (schaal 7) museum-cao, gebaseerd op 36 uur per week), afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • een pensioenregeling.
  • 194,4 verlofuren per jaar op fulltime basis.
  • een eindejaarsuitkering van 3,4%.
  • mogelijkheid om thuis te werken.
  • een laptop en telefoon.
  • een volledige reiskostenvergoeding als je met het openbaar vervoer reist. Voor reizen met eigen vervoer wordt per kilometer € 0,19 vergoed (maximaal 50 kilometer enkele reis).

Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland / Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem: jouw nieuwe werkplek?
Het museum ligt in Arnhem-Noord bij de A12/knooppunt Waterberg. Met de auto is het museum binnen het uur prima te bereiken vanuit Ede, Wageningen, Nijmegen, Doetinchem, Zutphen of Apeldoorn. Er is een eigen parkeerterrein waar plaats is voor ruim 600 auto’s. Vanaf Centraal Station Arnhem kun je stadsbus 3 nemen, mocht je met het openbaar vervoer willen reizen.

De ideale Officemanager voor deze vacature bij Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland / Nederlands Openluchtmuseum brengt mee:

• werkervaring, bijvoorbeeld als receptionist, personal assistent of officemedewerker.
  • flexibiliteit zodat je soms weekenddiensten of in de avonden kan werken.
  • sterke sociale vaardigheden, je bent continu met allerlei verschillende partijen en personen in gesprek.

Solliciteren op deze vacature Officemanager bij Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland / Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem
Finders Vacaturemarketing verzorgt de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria zoals benoemd in de vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Deelt deze organisatie ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de werkgever in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan.

Klik hier om te reageren op de vacature!