Beschrijving

Waar een klein dorp groot in kan zijn… Klein? Met ruim 4200 inwoners én historische stadsrechten én meer dan een miljoen Dahlia’s op de ruim 20 wagens van het Bloemencorso voelt het dorp zich niet klein! Zeker niet in de aanloop naar en tijdens het jaarlijkse Bloemencorso, dan zijn de Winkelers gro(o)t(s)er dan ooit!

Met trots werken de ‘Corsisten’ weken-, zo niet maandenlang toe naar deze dag. De Corsogroepen werken hard aan de ruim twintig Corsowagens die op elke 4e zondag van september de straten in het dorp zullen vullen. De honderden vrijwilligers zorgen ervoor dat het tot een mooi en goedlopend geheel komt. Figuranten en muziekkorpsen vullen de optocht aan waardoor het ieder jaar weer een spectaculair geheel is.

Stichting Bloemencorso Winkel
Winkel