6 oktober: IE-dag Regio West

SEINWEZEN in Haarlem

Op 15 september en 6 oktober aanstaande organiseert het Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland twee IE-dagen, respectievelijk in het oosten in Velp en in het westen in Haarlem.

Wij en jullie informeren, inspireren elkaar, inventariseren vragen en netwerken in een gevarieerd programma van 10 tot 17 uur.
Hoe doe je de evaluatie erfgoedzorg, apps & social media en evenementen-wetgeving, er komt van alles aan de orde tijdens deze dagen. Natuurlijk ook uitwisseling, up-dates en speed-dates.

De dagen hebben een identiek programma. Alle details staan in het programma hieronder en -naast.

Graag zo snel mogelijk aanmelden voor één (of eventueel beide) dagen via deze link: Aanmelding najaar2018
Per persoon die komt het formulier invullen. De link is meerdere keren bruikbaar en onderaan de bevestiging staat de optie om nog een reactie te versturen (is nog een aanmelding te doen).

Zoals altijd is de dag kosteloos en vragen we wel een bijdrage van € 15,- voor de lunch via een factuur achteraf.

Wij zien uit naar ieders komst op één van deze dagen.
Graag tot ziens.