IE-dag 'De Gemene Deler'

Nederlands Openluchtmuseum Arnhem

Tambù Rincho X

De zomer is voorbij en de eerste sjaals worden uit de kast gehaald: het is tijd voor onze najaars - IE - dag!

Kom je op 2 november 2019 warmen in één van de historische panden van het Nederlands Openluchtmuseum: De Kasteelboerderij. De dag is bedoeld voor immaterieel erfgoedgemeenschappen (beheerders en beoefenaars) met een vorm van immaterieel erfgoed in het Netwerk of de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland.

Het programma van de IE-dag is net iets anders opgezet dan jullie van ons gewend zijn, met meer interactie tussen deelnemers en prikkelende optredens. We starten met een verrassingsact en sluiten af met een spetterend Tambú optreden van Rincho I Grupo Revolushon!

Naar aanleiding van het thema Zij/Hij gaan we op zoek naar de gemene deler van erfgoedgemeenschappen. Je hebt meer met elkaar gemeen dan je denkt…. Er komen ook vertrouwde onderdelen terug op de IE-dag, zoals de Training Vrijwilligersmanagement (deel 2) door David Wijnperle, de Spoedcursus Immaterieel Erfgoed en de mogelijkheid tot speeddates met één van de medewerkers van het Kenniscentrum.

In de pauze en na afloop kun je het Openluchtmuseum en de Canon van Nederland verkennen.

MIS HET NIET: Geef je nu op voor de IE-dag De Gemene Deler!