IE-dag Amersfoort 13 april 2019

De Observant, Amersfoort

IEdag

IE-dag 'Immaterieel erfgoed is een werkwoord' 
13 april 2019

Meld je HIER aan voor de IE-dag

We zijn overgestapt op een nieuw systeem voor aanmelden, je koopt een ticket via de website waarmee je direct bent ingeschreven. Je kan je tot 3 april kosteloos afmelden, daarna zijn de kosten van de dag i.v.m. de gemaakte kosten niet meer te restitueren.

Lees hier de voorwaarden waarmee je akkoord gaat door het kopen van een ticket. 

De dag is bedoeld voor immaterieel erfgoedgemeenschappen (beheerders en beoefenaars) met een vorm van immaterieel erfgoed in het Netwerk of de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland.

Programma

We starten de dag met bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Vervolgens hebben we een primeur: Het Fonds voor Cultuurparticipatie presenteert de nieuwe subsidieregeling voor immaterieel erfgoed. Daarna volgt een keynote van Frank Altenburg over de kansen die de nieuwe omgevingswet gaat bieden voor immaterieel erfgoedgemeenschappen.

We hebben twee rondes met deelsessies, bekijk voor de verdere inhoud het programma hieronder.  

 Om ca 16.30 uur sluiten we af met een netwerkborrel. Het doel van een IE-dag is netwerken, bijpraten, kennis delen en uitwisselen.

Tips of vragen?

Heb je vragen of tips en/of ideeën voor de inhoud of locatie van een IE-dag of vragen? Laat het ons weten via erfgoedzorg@immaterieelerfgoed.nl.

Alle rechten voorbehouden